Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hlídání dětí / úklid domácností a firem / opatrování mazlíčků/péči o seniory

více o nabídce >>

Projekt Hlidacky hledá nové posily pro hlídání dětí / úklid v domácnostech nebo firmách / a opatrování mazlíčků ale NOVĚ I PÉČI O SENIORY (možno si domluvit všechno, anebo jen jedno). Hlidacky.cz jsou interaktivní stránky, kde se mohou dávat rodiče (a další uživatelé) a naše hlídačky sami dohromady. Už je zaregistrováno přes 50 000 hlídaček z celé České republiky a přes 50 000 rodičů. Každý den se domluví spousta nových hlídání a úklidů. Pokud Tě baví hlídat, uklízet, nebo jednoduše pečovat o druhé a chtěla by sis najít rodinu nebo jen občasné hlídání či pomoc v domácnosti, stačí se u nás na stránkách zdarma zaregistrovat, vyplnit profil a počkat na schválení. Kdybys chtěla s registrací pomoci, určitě napiš, v opačném případě stačí zajít na stránky. Ideální nejen pro studentky VŠ, ale i pro všechny, co již mají zkušenost s hlídáním či úklidem, maminky i babičky, sestřičky, ale i ošetřovatelky. Ideální také pro ty, kteří hledají samostatný úklid či přivýdělek v něm. Těšíme se na Tvoji registraci Tým Hlídačky

1) Věk minimálně 18 let - pokud Ti ještě není 18, prosím, vydrž s registrací. 2) Čistý výpis z rejstříku trestů - zde opravdu bez výjimek. 3) Zdravotní stav povolující vykonávat nabízenou činnost bez omezení. 4) Kladný přístup k nabízené službě - musí Tě bavit a naplňovat! Bude jen na Tobě, kdy si spolupráci domluvíš, a proto je potřeba, abys na ní byla spokojená! :) 5) Aktivní přístup k práci - děti neusazovat před televize, nehrát si během hlídání s mobilem, během úklidu se věnovat opravdu úklidu - precizně a zároveň v co nejkratším čase.

- zajímavou práci s dětmi - dlouhodobou i krátkodobou spolupráci - flexibilní pracovní dobu (hlídání či úklid si domluvíš pouze na ty hodiny, kdy o spolupráci opravdu stojíš) - odměna dle Tvého uvážení (sama si ji nastavuješ a my ti z ní nebereme žádné provize)


Nástup:01.09.2018 - 31.12.2018
Mzda:Dle domluvy
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 2996268     Vloženo: 17.09.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí