Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

LEKTOR/KA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ PRO DĚTI

více o nabídce >>

Hledáme nové lektory našich kroužků! Chcete mít skvělou a dobře placenou brigádu, která Vás bude bavit a má smysl? Tak určitě právě Vy patříte do rodiny Kroužků! :-) Jsme parta nadšených lidí, kteří ve školách a školkách pořádají zájmové kroužky pro tisíce dětí. Baví nás to, protože víme, že tohle opravdu dává smysl. Učíme děti jazyky, sporty, vaření, keramiku i desítky dalších dovedností. Je to naše práce, vlastně více než práce, je to takové poslání. Je to něco, na co se těšíme, protože vidět, jak jsou děti nadšené, nás prostě těší. A právě do takového týmu hledáme nové lektory! Nabízíme lektorování těchto kroužků: Florbal, hra na flétnu, sportovní hry, vědecké pokusy, angličtina, mladý elektrikář, taneční kroužky (různá zaměření), vaření, výtvarné kroužky, tvořivé kroužky, keramika, mladý záchranář, divadelní kroužek, fotografování, badminton, hip hop a street dance, IT kroužek a další. V SOUČASNOSTI HLEDÁME LEKTORY PRO TYTO KROUŽKY: >> TANEČNÍ KROUŽKY - PARDUBICE A OKOLÍ >> VAŘENÍ - HRADEC KRÁLOVÉ >> HRA NA FLÉTNU - PARDUBICE A OKOLÍ >> FOTOGRAFOVÁNÍ - PARDUBICE >> OD 2. POLOLETÍ BUDEME TAKÉ POTŘEBOVAT SPOUSTU NOVÝCH LEKTORŮ PRO RŮZNÉ KROUŽKY, JELIKOŽ SE SOUČASNÝM LEKTORŮM BUDE MĚNIT ROZVRH NA UNIVERZITĚ! Své životopisy zasílejte na níže uvedený e-mail.

Pedagogické vzdělání, případně pedagogické minimum výhodou, ale ne podmínkou. :-) Trestní bezúhonnost. Předpoklady pro práci s dětmi. Volno aspoň 1 odpoledne v týdnu, po dobu celého pololetí. Vztah k oboru, který chcete učit. Dobré komunikační dovednosti. Samostatnost. Zodpovědnost.

ZDARMA metodicky vyškolíme! Můžeme Vám dát potvrzení praxe ke studiu! Skvělou brigádu, která má smysl a bude Vás bavit! Podporu našeho skvělého týmu! Mzdu 150 - 400 / 1 odučenou lekci. Možnost získání pedagogického vzdělání (pedagog volného času) při delší a kvalitní spolupráci.


Mzda:150 - 400 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 3545127     Vloženo: 16.01.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí