Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

LEKTOR/KA ANGLICKÉHO JAZYKA - INDIVIDUÁLNÍ LEKCE

více o nabídce >>

Hledáme lektora/ku na výuku anglického jazyka pro naše studenty. Neděláme skupinové lekce, ale individuální výuku. Našimi klienty jsou žáci ZŠ, SŠ, dospělí i penzisté různých jazykových úrovní. Pomáháme jim se školní látkou, přípravou na testy, maturity, certifikáty, konverzujeme s nimi - zcela se přizpůsobujeme jejich potřebám. Domlouváme lekce pro naše studenty dle časových možností lektora, můžete si tedy sami zvolit, kdy máte volno. Ideální brigáda pro studenty VŠ, nicméně jsme otevřeni všem schopným lidem.

Doučování Doma, jak již název napovídá, zařizuje většinu lekcí doma, v prostorách klientů.

Nepožadujeme jazykový certifikát, ale perfektní znalost jazyka je nutností. Dále je třeba se orientovat v gramatice a být schopen ji vysvětlit. Uvítáme též jistou časovou flexibilitu.

Brigádu, kde si sami zvolíte dny a časy výuky i počet klientů. Rádi pomůžeme lektorům začátečníkům se skladbou výuky, pokud dokonale ovládají jazyk. Každá naše lekce je individuální, každý klient potřebuje něco jiného, nedržíme se tedy žádných osnov, ale přizpůsobíme se zcela tomu, co klient chce a potřebuje. Výše mzdy se odvíjí od schopností a zkušeností lektora, rádi kvalitní lektory oceníme :-)


Mzda:120 - 200 Kč/hod.
Počet míst:2

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 3222770     Vloženo: 13.03.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí