Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 15 volných nabídek z lokality Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Trenér plavání - Ostrava Poruba/Fifejdy

více o nabídce >>

Sports Team CZ je sportovní organizace založená bývalým reprezentantem a olympionikem Jiřím Jedličkou, která se specializuje na tréninky plavání dětí i dospělých. Hledáme do svého týmu nadšené trenéry a instruktory plavání pro naší pobočku v Ostravě - Porubě.

Do týmu hledáme trenéra, který je: - tělem i duchem sportovec - nadšený a ochotný učit se novým věcem a pracovat na sobě - ochoten dělat správné věci správně a jinak - znalý a orientovaný v problematice sportu a pedagogiky - ochotný účastnit se víkendových sportovních akcí - ochoten účastnit se propagačních akcí - zkušený v oblasti komunikace s rodiči a veřejností - oblíbenou autoritou u dětí - spolehlivý - zodpovědný - rozhodnutý k dlouhodobé spolupráci (min. 1 rok) - trenérské osvědčení není třeba – školení zajístíme

Co v týmu získáte: - pracovní prostředí v oblíbeném a žádaném sportovním odvětví - možnost potkávat se s lidmi ze sportovního prostředí - školení zdarma - spoustu příležitostí k osobnímu rozvoji - úvazek na DPP/ŽL - práci v odpoledních, večerních hodinách - fixní hodinovou mzdu 115 Kč + odměny Zaujala Tě nabídka? Napiš, zavolej, domluvíme se na schůzce a o všem se pobavíme osobně.


Mzda:115 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 3554237     Vloženo: 12.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí