Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 7 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pomocník, Instruktor - lyžování 160-200kč/h Ski Hlubočky, letní outdoor instruk

více o nabídce >>

Aktuálně: hledáme pomocníky nebo instruktory na skupinové i privátní výuky. Ski Hlubočky cca 10km od Olomouce, nemusíš jet nikam daleko do hor a každý den se vracíš do Olomouce - domů, na koleje. Naším autobusem-neplatíš v týdnu nic za dopravu. Jinak po celý rok můžeš u nás pracovat jako Instruktor outdorových aktivit nebo pedagogický pracovník na (firemní akce, dětské dny, školy v přírodě, adaptační kurzy) akce pro střední, základní školy a příměstské tábory v Olomouci. Instruktor si vybírá, na které akce chce jezdit dle jeho zaměření. Podmínkou není licence, není problém ji v rámci brigády dodělat.

Dobré platové podmínky.
SCHŮZKA se zájemci: 16.12. nebo 11.12.- vyber si, který den ti vyhovuje a přijď na Tomkovu 41, Olomouc vždy na 17:00 a poptej se na veškeré informace!!! Na email dej vědět, že dorazíš!!! Pokud by Vám nevyhovovali tyto termíny napište nám a domluvíme se.

Těšíme se

flexibilitu, komunikaci, práci s lidmi i dětmi, samostatnost, není nutné mít licenci na lyžování a není ani podmínkou si ji dělat...

Možnost licence lyžování, zázemí pro instruktory ve ski Hlubočky, Práci nabízíme pondělí až pátek, sobota i neděle. Sami si ZVOLÍTE DLE SVÉHO VOLNA!


Mzda:160 - 200 Kč/Úkol
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3526427     Vloženo: 30.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí