Informace o pracovním místě
Náplň práce:
Příprava restaurace na každodenní provoz.
Příprava coffeebreaků.
Obsluha hostů během snídaní, obědů, večeří nebo coffeebreaků.
Prezentace a servis nápojů.
Evidence a kontrola zásob.
Spolupráce s ostatními odděleními – kuchyň, technické oddělení, recepce a další.
Důraz na spokojenost hostů, aktivní zapojení do provozu.
Udržování čistoty a pořádku na pracovišti.
Požadujeme:
Komunikativní znalost Aj nebo Nj.
Zkušenosti s prací za barem a s víny výhodou.
Vzdělání v oboru hotelnictví vítáno (i absolovent).
Odpovědnost, samostatnost, spolehlivost.
Výborné komunikační schopnosti, profesionální přístup.
Nabízíme:
Příjemné prostředí moderního hotelu.
Přátelský a dynamický kolektiv.
Komplexní zaškolení a možnost dalšího vzdělávání.
Široká škála firemních benefitů.
Možnost dalšího růstu v rámci společnosti.
Motivační finanční ohodnocení orientované na výsledek.
Sleva na stravování po celém hotelovém řetězci.