Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno - venkov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Tazatel v Kauflandu Kuřim, od 15 let, min.120-150 Kč/hod, vhodné pro každého

více o nabídce >>

Na termín 30.7. až 5.8. hledáme tazatele pro dotazování v Kauflandu v Kuřimi. Úkolem tazatele bude aktivně oslovovat návštěvníky Kauflandu, kteří již nakoupil a to v prostoru za pokladnami, v pasáži. Následně s nimi provede krátký rozhovor (3-5 minut). Dotazování probíhá formou tabletu a nejsou během něj kladeny žádné osobní otázky. Tj. nezjišťuje se jméno, kontaktní informace. Sbírají se jen statistická data. Zvláště město, odkud nakupující do Kauflandu přijel, jestli mu chodí letáky a jak je s prodejnou spokojený. Práce samotná je velmi jednoduchá, dotazník také. Klíčové je nebát se aktivně oslovit nakupující. - Pracuje se od 7:00 do 22:00 - tazatel samozřejmě nedotazuje celou dobu. Pracovní doba je obvykle 4-8 hodin. Dle dohody a možností tazatele. - Nejvíc tazatelů potřebujeme v období čtvrtek až sobota, v čase mezi 9:00 až 18:00. - Můžete-li dotazovat od 7:00 a/nebo do 22:00, dejte nám prosím vědět. - Dotazuje se v prostoru za pokladnami (v "pasáži"), tj. v suchu a teple. - Forma dotazování: tablet. - Dotazník je jednoduchý, na cca. 4-5 minut, neptáme se na žádné osobní otázky. Sbírají se pouze statistická data. - Dotazování probíhá pro Kaufland a z toho důvodu je Kauflandem podporované. Budeme mít přístup do zázemí, odpočinkové místnosti, v rozhlase bude hrát výzva pro nakupující, aby nám vyplnili dotazník atp. - Dotazování zajišťuje agentura Ipsos. - V daném období bude souběžně probíhat dotazování jak v Blansku, tak Kuřimi. Můžete si proto vybrat, kde chcete pracovat. Tuto informaci prosím uveďte u své odpovědi.

- Věk 15+ - Brigáda je vhodná pro každého. Jen bych rád upozornil, že zájemce musí počítat s tím, že bude stát/chodit 4-8 hodin (dle toho, jak dlouho bude chtít dotazovat). - Zkušenost s dotazováním je výhodou (nikoliv podmínkou). - Není nutné posílat životopis, nicméně pro urychlení pošlete fotografii, kterou budete chtít použít na průkaz tazatele. - Přednostně budou vybráni tazatelé, kteří zašlou kompletní informace, tj: 1) Dodají fotografii pro průkaz tazatele. 2) Uvedou, ve kterých konkrétních dnech a ve kterých časech mají prostor dotazovat. 3) Mohou dotazovat od 7:00, případně do 22:00. 4) Mají prostor dotazovat po celou dobu. 5) Bydlí ve městě, kde dotazování probíhá, nebo nepožadují cestovné.

- Průměrnou odměnu 120-150 Kč/hod. - dle počtu vyplněných dotazníků (opravdu šikovný tazatel si může vydělat i 200-220 Kč/hod.) - Odměna se vyplácí do 10 od ukončení projektu (převodem na účet) - Pracovní doba dle možností tazatele - určuje se po společné dohodě. - V případě dojezdu možnost příspěvku na MHD/PHM (pro "přespolní").


Nástup:30.07.2018 - 05.08.2018
Mzda:120 - 220 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Kuřim
ID inzerátu: 2901002     Vloženo: 10.07.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí