Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

MASÉR/KA - Infinit relaxační centra

více o nabídce >>

Infinit s.r.o. je česká společnost specializující se na vytváření a provozování krásných wellness, která obohacují náš každodenní život. Rádi přivítáme do našeho kolektivu MASÉRA/KU na částečný nebo plný úvazek.

Přijmeme nového kolegu/kolegyni, který/á: * S námi projde vstupním školením Infinit masáží, která je spojením více masérských technik a individuálním přístupem ke klientovi vyhledávaná a ojedinělá. * Má Rekvalifikační masérský kurz s akreditací MŠMT. * Ovládá anglický jazyk na komunikativní úrovni. * Vnímá svoji práci maséra/masérky jako poslání. * Přeje si cítit podporu a stabilitu české společnosti. * Věří v oboustrannou důvěru. * Má proklientský a empatický přístup. Pro kterého/kterou je důležité: * Osobní i profesní rozvoj (např. doplňující masérská školení). * Jistota pravidelné mzdy. * Otevřená a upřímná komunikace. * Dodržování vzájemných dohod. * Přátelský kolektiv. * Spokojení klienti.

* Práci v týmu v krásném, čistém a příjemném prostředí. * Práci s přírodními oleji, polohovatelným lehátkem a veškerým potřebným vybavením ke kvalitní masáži. * Zajímavé benefity (využívání našich služeb ve všech wellness centrech, zvýhodněné obědy, večeře i zvýhodněné občerstvení na recepcích). * Práci dle vzájemné dohody alespoň 2x týdně a každý druhý víkend. * Možnosti dalšího vzdělávání a rozvoje v oblasti masáží. * Podpora recepce při přijímání/řešení objednávek klientů. * Místo výkonu práce v prostředí krásného hotelu SEN obklopeného přírodou (vzdáleného 30 km od centra Prahy), Malostranská 344, Senohraby (v nově vznikající pobočce wellness Infinit). V případě zájmu se nám ozvěte prostřednictvím odpovědního formuláře. Těšíme se na Vás :-)


Mzda:290 - 395 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Kostelec nad Černými Lesy
ID inzerátu: 3873214     Vloženo: 10.05.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí