Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Tábor >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kuchař s praxí do táborového komplexu, 1 440,-/den

více o nabídce >>

Znáte KROUŽKY nad MONÍNCEM? Pořádáme zde víkendy s kroužky pro děti, jarní prázdniny s lyžováním a letní kroužkové tábory. Areál je také oblíbený na pořádání škol v přírodě, lyžařských kurzů a dalších školních nebo soukromých akcí. Aktuálně hledáme pro táborový komplex v obci Ounuz šikovného kuchaře s praxí. Naše táborové děti jsou úžasné a proto si zaslouží úžasného kuchaře, který se vyzná a umí. Který se nebojí vzít za práci a záleží mu na žaludcích jeho strávníků. A ještě jedna důležitá věc, náš tábor není úplně nejmenší a tak je možné, že kuchař bude muset občas vyměnit vařečku za smeták a hadr. Nebojíte se ničeho? Tak hurá do toho. Ozvěte se nám ihned.

Co od Vás očekáváme? Co Vám nesmí chybět? Kompletní přípravu pokrmů pro děti i dospělé Ve spolupráci s vedoucím tábora sestavování jídelního lístku Organizace provozu kuchyně a výdejny Přebírání zboží Aktivní přístup a zodpovědnost Prokazatelné zkušenosti Vyučení v oboru Potravinářský průkaz Čistý trestní rejstřík Řidičský průkaz sk. B výhodou Laskavý přístup k dětem

Co Vám za to nabízíme? - Práce na DPP či IČO - 120,- Kč na hodinu - Pracovní doba cca. od 7.00 do 19.00 (může být upraveno dle aktuálních potřeb) - Po dohodě lze zařídit ubytování + jídlo zdarma - Nástup dle dohody, nejpozději 10.7.2021 Splňujete naše požadavky? Neváhejte a zašlete nám Váš životopis. Rádi se s Vámi potkáme.


Nástup:05.07.2021 - 31.08.2021
Mzda:120 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Jistebnice
ID inzerátu: 3889435     Vloženo: 14.06.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí