Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Karviná >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

brigáda - společnice pro dceru

více o nabídce >>

Pro svou kamarádku dávám inzerát: Hledám studentku Vysoké školy (VŠ - flexibilita volného času během dne, předpoklad komunikačních dispozic), která by byla mé dceři s diagnózou autismu milou společnicí, komunikativní kamarádkou sdílející s ní její pohádkový Disney svět. Dcera je spolupracující, komunikativní, se smyslem pro humor. Hledám studentku se smyslem pro vykládání či vyprávění příběhů, schopností pohádky parodovat a zapojit fantazii. Komunikační zdatnost, znalost a vztah k Disney pohádkám, také i práce s PC, jsou předpokladem pro vytvoření společného programu. Jedná se o dlouhodobou a celoroční brigádu pouze s kognitivní náplní práce založenou na komunikaci. Týká se pravidelného docházení do domácího prostředí rodinného domu v Horní Suché, s frekvencí a dobou dle domluvy a možností studentek.

Studentku Vysoké školy (VŠ - flexibilita volného času během dne, předpoklad komunikačních dispozic), která by byla mé dceři s diagnózou autismu milou společnicí, komunikativní kamarádkou sdílející s ní její pohádkový Disney svět. Hledám studentku se smyslem pro vykládání či vyprávění příběhů, schopností pohádky parodovat a zapojit fantazii. Komunikační zdatnost, znalost a vztah k Disney pohádkám, také i práce s PC, jsou předpokladem pro vytvoření společného programu. Jedná se o dlouhodobou a celoroční brigádu pouze s kognitivní náplní práce založenou na komunikaci. Týká se pravidelného docházení do domácího prostředí rodinného domu v Horní Suché, s frekvencí a dobou dle domluvy a možností studentek.

Jedná se o dlouhodobou a celoroční brigádu pouze s kognitivní náplní práce založenou na komunikaci. Týká se pravidelného docházení do domácího prostředí rodinného domu v Horní Suché, s frekvencí a dobou dle domluvy a možností studentek.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2

Lokalita:Havířov
ID inzerátu: 4399670     Vloženo: 18.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí