Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Karviná >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Tvůrce/Tvůrkyně krátkých videí v Premiere Pro nebo After Effects

více o nabídce >>

Hledáme fajn kolegu/kolegyni, který/á s námi bude tvořit příspěvky na sociální sítě. Pokud jsi kreativní, inovativní a baví tě sledování, a hlavně tvorba krátkých videií, pak hledáme právě tebe. Pro nás je ze všeho nejdůležitější zápal pro věc. Musí tě to bavit, a právě tenhle druh práce je to, co by tě naplňovalo. Co by byla náplň tvé práce? Především tvorba krátkých videií a reels s našimi produkty Tvorba bannerů, focení, úprava fotek Doplňkově pak psaní textů k příspěvkům (není podmínkou) Případně další práce v programech Illustrator a Photoshop (není podmínkou)

- Jsi v obraze, co je aktuálně trendy na sociálních sítích (Facebook, Instagram, TikTok) - Baví tě videa a sociální sítě a do budoucna by si nejspíš chtěl směřovat svou kariéru tímto směrem. - Umíš pracovat v Adobe Premiere Pro/After effects (úroveň taková, aby si byl schopen/na vytvořit videa podobná těm, které aktuálně frčí na Reelsech). Případně v jiném programu, pokud se jedná o adekvátní alternativu. - Pokud umíš ovládat i Photoshop a Illustrator, je to určitě výhoda - Vzdělání není podmínkou – pozice je vhodná i pro studenty střední a vysoké školy - Nemáš problém s docházením do práce v Havířově

- Jedná se o brigádu DPP/DPČ s dotací 15-20 hodin týdně (vše je o domluvě), případně pak o externí spolupráci s podobnou časovou dotací - Práce v mladém kolektivu fajn lidí v kancelářích v centru Havířova - Možnost získat cenné zkušenosti v dynamicky se rozvíjejícím oboru online marketingu - Budeš rozhodně slyšet. Jsme malá firma, na názoru každého nám zaleží a nové nápady více než vítáme - Motivační mzdové ohodnocení na základě zkušeností a tvých výsledků Prosíme o zaslání životopisu s fotografií a krátký text něco málo o Vás :)


Mzda:130 - 150 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ, i od 15 let

Lokalita:Havířov
ID inzerátu: 4231491     Vloženo: 04.10.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí