Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Jindřichův Hradec >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme účastníky výzkumného projektu HAIE 4

více o nabídce >>

Hledáme vhodné účastníky z Jihočeského a Moravskoslezského kraje pro unikátní výzkumný projekt Ostravské univerzity - HAIE 4, který zkoumá vliv životního prostředí na lidské zdraví.

V rámci tohoto projektu jsou dobrovolníci z řad běžné populace ve věku 18-65 let zváni do Centra diagnostiky lidského pohybu v Ostravě, kde se účastní komplexního neinvazního zdravotního vyšetření, které obsahuje vyšetření srdeční činnosti, měření kvality spánku, hodnocení rozložení svalů, tuků, vody a kostní hmoty v těle, hodnocení biomechaniky běhu a chůze, vyšetření dolní končetiny a hlavy magnetickou rezonancí a testování kognitivních funkcí (např. paměť). Následně budou účastníci monitorovaní po dobu 12 měsíců pomocí fitness náramku a dotazováni přes mobilní aplikaci.

Co vás čeká?

- Účast na laboratorním vyšetření na Ostravské univerzitě v průběhu jednoho večera a jednoho dopoledne (včetně přespání). Doprava tam i zpět z Jihočeského kraje bude zajištěna, přespání taktéž.

- Účast v unikátní studii po dobu 12 měsíců.

- Vyplnění online dotazníků z pohodlí domova.

- Užívání zapůjčeného chtrého fitness náramku (Fitbit Charge 3) po dobu 12 měsíců.

- Zodpovídaní krátkých otázek přes aplikaci v mobilním telefonu, vždy jenom v krátkém časovém období (4 x v průběhu následujících 12 měsíců).


Zájemci o účast na daném projektu se mohou do projektu zapojit se svými partnery, kamarády či jinými blízkými osobami a vstupního vyšetření se zúčastnit společně.

Kdo je vhodným účastníkem této studie?

A) -Aktivní běžci- To jsou osoby, které splňují následující kritéria:

- pravidelně se věnují fyzické aktivitě
- věnují se běhání (může být i v rámci jiné pohybové aktivity jako je například fotbal) a plánují pokračovat v běhání dalších 12 měsíců

B) -Neběžci (nesportovci/neaktivní osoby)- Druhým typem osob, které hledáme jsou osoby, které se fyzické, respektive sportovní aktivitě, věnují nepravidelně, málo nebo vůbec.

Obě skupiny musí:

- být ve věku 18 - 65 let

- mít bydliště v JČK nebo MSK alespoň 5 let a zároveň neplánovat se z daných krajů odstěhovat v následujících 12 měsících

- vlastnit chytrý telefon s operačním systémem Android (verze 5 a novější) nebo Apple iOS.

- mít přístup k internetu na svém chytrém telefonu (mobilní data nebo WiFi).

Co získáte účastí na této studii?

- - Finanční odměnu 1900Kč/brutto pro osoby ve věku 18-45 let a pro osoby 46-65 let odměnu 2000Kč/brutto (pro účastníky z Jihočeského kraje)

- Dárkovou tašku s funkčním tričkem, USB diskem, sportovní lahví na kolo a dalšími drobnými předměty. USB obsahuje některé výsledky z Vašeho vstupního vyšetření.

- Možnost účastnit se každý měsíc po dobu 12 měsíců slosování o dárkovou poukázku v hodnotě 5000 Kč, kterou můžete uplatnit při nákupu širokého spektra zboží.

- Zdarma výsledky absolvovaných vyšetření, včetně magnetické rezonance v hodnotě 10 000 Kč (o některá zbývající data si můžete požádat dodatečně, po jejich zpracování).

- Zapůjčení fitness náramku v hodnotě cca 3 000,- Kč na celý rok.

- Možnost vyzkoušet kvalitní běžeckou obuv.

- Detailní personalizovaný report na základě sesbíraných dat z fitness náramku a dotazníků (po skončení studie).


Mzda:1 900 - 2 000 Kč/Úkol
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Dačice
ID inzerátu: 3827436     Vloženo: 22.02.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí