Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 22 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kreativní cukrářka - kavárna Mellow

více o nabídce >>

Přejeme krásný dobrý den!
Do naší speciální kavárny v centru Brna hledáme velmi speciální osůbku na pozici cukrářka.
Jsme příběhová kavárna v lehce asijském stylu.
Kromě specializace na výběrovou kávu a superpotraviny je naší hlavní pointou tvoření super roztomilých postaviček (našich charakterů) ve formě marshmallow. To je práce našich cukrářek a tedy potencionálně i Tvá :)
Neboj se, víme, že s tím pravděpodobně žádné zkušenosti nemáš, je to koncept spíše ze zahraničí a naše současné cukrářky to trénovaly a pilovaly několik měsíců :)
Mimo marshmallownků dělají cukrářky také dezertíky do vitríny. Nemáme jich nikdy velký počet, za to jsou to TOP dezerty inspirované nejnovějšími trendy ze sociálních sítí - a to je právě to, co od tebe očekáváme. Pokud máš zápal a chuť pro roztomilé cupcacky, malované rolády, mochi, mini dortíky ve tvaru zvířátek a vlastně úplně cokoliv v tomto stylu - jsi náš vibe!
Očekáváme, že se zhostíš přípravy těchto dezertů a u toho budeš poctivě trénovat marshmallownky pod taktovkou naší, již zkušené cukrářky, která Ti předá postupy, které za tu dobu už vypilovala.
Další úkoly jsou například: pečení granoly, pusinek, příprava pekanových ořechů, atd.
Časová nákladnost je závislá také na tom, co zrovna dochází a je třeba doplnit. Hrubý odhad je 10-15 hod./týden

Pracovní doba je velmi variabilní. Záleží hodně na domluvě s dalšími cukrářkami. Jak si práci rozvrhnete, je na vás. Pro nás je důležité, aby bylo vše napečeno a nachystáno do provozu - pokud tedy máš čas večer, nebo ráno, to už je na Tobě :)

- SAMOSTATNOST - cukrářky jsou trochu svět sám pro sebe. Je nezbytně nutné být aseretivní, nebát se komunikovat. Pasivně nečekat na konkrétně zadaný úkol, ale pracovat samostatně v rámci nastavených pravidel
- chuť a zápal pro věc - hledáme člověka, který chce zkoušet nové věci, který si bude sám aktivně vyhledávat nové recepty, případně ochotně zkusí něco, co mu zadáme
- dlouhodobou spolupráci. Vše se naučit bude trvat jistě několik týdnů, ne-li měsíců a proto očekáváme, že s námi potom dlouhou dobu pobudeš :)
- přátelská povaha - je pro nás velmi důležité mít na této pozici milého člověka se srdcem na správném místě. Protože společně budujeme značku, která má mít opravdovou hodnotu a na to si musíme vzájemně sednout

- zajímavou práci, kde se můžeš kreativně realizovat. Rádi podpoříme Tvé nápady a dáme Ti prostor na to, je uskutečnit
- podporující kolektiv
- odměna za práci je od 150,-Kč/hod.


Mzda:150 - 200 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:OSVČ

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4597060     Vloženo: 13.05.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí