Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 11 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme linkbuildery

více o nabídce >>

Jsme SEO agentura Topranker a hledáme pro externí spolupráci šikovné lidi, kteří dokážou vytvářet kvalitní komentáře s aktivními zpětnými odkazy za dodržení stanovených požadavků. Jedná se o velmi časově flexibilní a příjemnou práci, kterou můžete vykonávat kdykoliv z pohodlí domova.

1) Příspěvky musí být v tematicky spojených diskuzích, pod tematicky shodnými články, blogovými příspěvky, atd. (různá fóra, různé další druhy diskusních webů)

2) Příspěvek musí být dlouhý alespoň 300 znaků a musí obsahovat aktivní zpětný odkaz (neaktivní odkazy nebudou přijaty)

3) Pouze jeden odkaz na danou doménu, tzn. co příspěvek, to unikátní doména (v průběhu delší spolupráce se může stát, že se téma začne vyčerpávat, ale vracet se na druhé kolo na stejné domény bude možné až po vzájemné dohodě).

4) Při odesílání reportu musí být alespoň 75% komentářů stále aktivních (v případě velké míry moderace příspěvků je třeba některé dodělat).
Předchozí zkušenosti s linkbuildingem jsou samozřejmě vítány, nejedná se však nutně o podmínku.

Pokud máte vážný zájem o spolupráci, můžeme vám poskytnout všechny informace potřebné k vykonávání práce. Hledáme lidi, kteří si váží své vlastní práce a snaží se ji dělat poctivě. V případě pozitivních zkušeností se naše spolupráce může dále rozvíjet. Můžete získat zkušenosti v oblasti SEO a objevovat nové cesty, jak nadále růst. Zároveň si dovolujeme upozornit, že nebudeme přehlížet různé pokusy práci zanedbávat. Automatický spam, duplicity příspěvků, nedodržení postupu nebo přidávání komentářů do nesouvisejících diskuzí bude penalizováno snížením, nebo celým odebráním odměny za práci. Na druhou stranu jsme ochotni patřičně ocenit každého, kdo svou práci bere vážně a na koho se dá spolehnout.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ, OZP

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4099819     Vloženo: 07.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí