Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

Chceš pracovat v mladém kolektivu společně s olympijskými sportovci? Máš pozitivní vztah k dětem a sportu? Chtěl/a by sis vydělat během letních prázdnin až 40 tisíc?

Pak hledáme právě tebe!

Náš spolek hledá trenéry na DPP nebo OSVČ pro projekt Kemp vítězů, který organizuje kempy po celé České republice! Spolupracovat budeš s olympioniky Adamem a Denisou Helceletovými.

Pozitivní vystupování, zodpovědnost při práci s dětmi, angličtina alespoň na úrovni B1 a řidičský průkaz se ti možná bude také hodit. Chceme, aby naši trenéři absolvovali třídenní plně hrazené školení a během léta vedli v pozici trenéra alespoň 3 letní turnusy. Během kempů je tvojí hlavní náplní po vzoru vypracované metodiky a pokynů šéftrenéra vést tréninkové jednotky s skupinou 8 dětí. Vést také mimosportovní aktivity, výuku angličtiny a dohlížet na své svěřence při cestě na oběd. Důležité je také spolupracovat s vedoucím kempu tak, aby celý průběh akce byl co nejhladší.

Finanční ohodnocení dle absolvovaných turnusů, ubytování a obědy zdarma i s příspěvkem na stravování. Spolupracovat se špičkami v oboru sportu a mentální přípravy, například s Adamem Sebastianem Helceletem, Janem Mühlfeitem, Veronikou Lálovou, Denisu Helceletovou nebo kolektivem vyhlášeného kondičního kouče Dominika Kodrase a jeho institutem STACA. Dostaneš také kvalitní tréninkové oblečení, a hlavně prostor se rozvíjet a poznávat zkušenosti v našem progresivním týmu lidí.


Nástup:04.07.2022 - 27.08.2022
Mzda:Dle domluvy
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4099673     Vloženo: 07.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí