Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

DELEGÁT / ASISTENT V CESTOVNÍ KANCELÁŘI – LÉTO 2021

více o nabídce >>

Hledáme posilu na letní prázdniny 2021 do malého týmu naší cestovní kanceláře specializované na pořádání anglických táborů pro děti v jižních Čechách. Přijeďte zažít anglické prostředí bez nutnosti cestovat do zahraničí! Náplň práce: Administrativní výpomoc v CK, přijímání nových klientů na zájezd, doprovod dětí v našem autobuse, pomoc s organizováním výletů, focení, správa sociálních sítí, výpomoc s programem a plynulým chodem tábora. --- V případě zájmu zašlete svůj strukturovaný životopis s přiloženou fotografií.---

- energickou osobnost s aktivním přístupem a ochotou učit se nové věci - minimální věk 21 let - řidičský průkaz skupiny B - počítačové dovednosti (Word, Excel) - anglický jazyk (alespoň na úroveni B2) - samostatnost - fotografické dovednosti - příjemné vystupování.

- ubytování a stravu v atraktivním prostředí našich táborových areálů v jižních Čechách - zajímavé finanční ohodnocení - nestereotypní práci - využití vlastní kreativity - volbu délky pobytu dle preferencí - perspektivu spolupráce i v následujících letech.


Nástup:28.06.2021 - 26.08.2021
Mzda:900 - 1 000 Kč/Den
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 3826639     Vloženo: 18.02.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí