Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Čištění zvukových záznamů (brigáda z domova)

více o nabídce >>

Patří mezi vaše silné stránky soustředěnost, preciznost a bezchybnost? Bavíte se ve volném čase úpravou hudby a zkoušíte pracovat s programy pro střih a základní úpravu zvuku? Pokud k tomu ještě rádi pracujete samostatně a je pro Vás důležitá časová flexibilita, tak tu máme volnou pozici přímo pro Vás. Ve společnosti Videolektor.cz hledáme brigádníky se zájmem o dlouhodobou spolupráci na zpracování audiozáznamů z našich online školení. Ročně vytváříme více, než 100 hodin video školení a potřebujeme tento zvuk vyčistit od šumů okolí, kašlání a jiných rušivých vlivů. Jedná se o jednoduchou manuální práci se softwarem Audacity.

Ideální přivýdělek pro všechny, kdo: - hledají brigádu z domova - potřebují zůstat flexibilní - rádi pracují samostatně a plní si své závazky - dobře se orientují v programech pro editaci zvuku - mají k dispozici počítač s připojením k internetu

Flexibilitu (možno si k práci sednout, ráno, odpoledne, večer) Na software a čistění zvuku zaškolíme. Odměna je fixní, počítáno za 1 minutu vyčištěného zvuku.


Nástup:21.09.2020 - 31.12.2021
Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 3635956     Vloženo: 16.09.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí