Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vedoucí dětského oddílu na školách v přírodě - jaro 2020

více o nabídce >>

Baví Tě práce s dětmi a máš v dubnu, květnu a v červnu čas? Pak hledáme právě Tebe. Pojď si užít brigádu na školách v přírodě s partou mladých lidí.

Do našeho týmu vedoucích a instruktorů škol v přírodě hledáme nové členy. Týdenní pobyty pro děti pořádáme po celé ČR. Termíny našich týdenních akcí jsou duben, květen a červen 2020. Další školy v přírodě pak budou v září a v říjnu 2020.

Můžeš s námi jet pouze na jediný turnus, anebo s námi můžeš strávit celé jaro a dobře si vydělat. (S instruktory jednáme slušně a odměnu vyplácíme v hotovosti okamžitě na místě po ukončení pobytu.)

Věk nad 18 let.
Spolehlivost a odpovědný přístup.
Dobrý vztah k dětem.

Finanční odměna závisí na celkovém počtu dětí a délce pobytu: 4.000,- Kč za osmidenní pobyt / 2.500,- Kč za pětidenní pobyt + prémie. Hlavní vedoucí až 8.000,- Kč za týden. Při účasti na více pobytech další bonusové ohodnocení (prémie).

Hradíme ubytování a stravu ve vyšším hotelovém standardu + dopravu na místo akce a zpět domů + pojištění odpovědnosti. Pobyty probíhají v kvalitních hotelech a penzionech v celých Čechách. Nabízíme bezvadnou práci s dětmi uprostřed přírody, dobrý výdělek a zábavu v partě mladých lidí.

Možnost potvrzení pedagogické praxe. Do budoucna možnost získat stálé zaměstnání v naší firmě. Bez obav se ozvi - bude se ti u nás líbit!


Mzda:2 500 - 8 000 Kč/Úkol
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 3554157     Vloženo: 11.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí