Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Opava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Výpomoc v kavárně Coffeeshop Company v OC Breda a Weinstein v Opavě.

více o nabídce >>

Mezinárodní síť kaváren Coffeeshop Company přijme do svého týmu brigádníky na pozici Servírka/Baristka v kavárně v OC Breda a Weinstein v Opavě. Potrpíme si na kvalitu obsluhy zákazníků a připravených produktů. Nabízíme kávové i speciální nápoje, dezerty, čerstvé vafle, zmrzlinové poháry, sendviče a další pochutiny.
Na kavárně jsme parta mladých a energických lidí, kteří si ve všem navzájem vyhoví. Tvoje pozice v týmu bude obsluha zákazníků a pomocné práce za barem. Těšíme se na tebe :-)

Zodpovědnost a kladný vztah k lidem. Věk nad 18 let. Dlouhodobou spolupráci v horizontu několika let či měsíců, nikoliv týdnů či dnů. Možnost odpracovat 8 - 10 směn a z toho alespoň 2 víkendy v měsíci. Flexibilitu v možnostech dopravy do zaměstnání v rámci možných časových změn v rozpise směn dle potřeby.

Práci v mladém a dynamickém kolektivu v příjemném prostředí. Adekvátní platové ohodnocení včetně spropitného po každé odpracované směně. Slevu na stravu a kávu na směně zdarma. Plánování směn dle tvých možností.


Mzda:120 - 140 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:MD, Absolventi

Lokalita:Opava
ID inzerátu: 4363682     Vloženo: 22.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí