Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Instruktor LYŽOVÁNÍ a SNOWBOARDINGU

více o nabídce >>

Lyžařská škola Rok s pohybem hledá nové instruktory do jejich kolektivu. Jsme největší lyžařská škola v ČR. Máme dost práce pro každého. Pokud si chceš vydělat a zajezdit si !!!!! Pořádáme skupinové i individuální výuky pro děti.

Plat se zvyšuje počtem odpracovaných hodin. Začínáš na 170kč. Pokud jsi u nás už učil, začínáš na 180kč. Mzda se navyšuje po 50ti odpracovaných hodinách po 10ti kč.

Parádní dostupnost vlakem od Olomouce cca 10min. Datum a čas brigády si volíš dle tvých časových možností. Zázemí v areálu je v teple s kuchyňkou. Lyžáky, lyže, oblečení můžeš nechávat po celou zimu v instruktorovně.
V PŘÍPADĚ ZÁJMU KONTAKTUJ NÁS NA EMAIL!!!!

Dobré komunikační schopnosti, kladný vztah k dětem, týmového ducha, licence, případně u nás absolvování licence s tím, že vše k licenci plníš v průběhu brigády.

Absolvování licenčního kurzu za dotovanou cenu-DOŽIVOTNÍ LICENCE-neobnovujete(platí v celé ČR), tréninky, doškolování, volné lyžování mimo pracovní povinnost, personální stravování, firemní oblečení, práci v ZIMĚ i v LÉTĚ(firemní akce, školy v přírodě, příměstské tábory, adaptační kurzy, obsluha bistra v kempu v Olomouci).


Nástup:15.12.2022 - 31.03.2023
Mzda:170 - 230 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4226687     Vloženo: 22.09.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí