Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 10 volných nabídek z lokality Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

1.Dvouposádka a řidiče-brigádníka na skříň (ne frigo) pohodlná práce

více o nabídce >>

Skříňové návěsy a tandemy - ne frigo - řidič nenakládá – nevykládá –neplachtuje – nekurtuje. Kde jezdíme: Převážně Holandsko Francie, Švédsko, Irsko - Dublin Výhody: Dálniční krabice na celou EU – na fakturu. Už není třeba jezdit za ,, lepší “ práci nebo penězi do Německa. Řidiči u nás pouze – řídí, jí a spí – nenakládá - nevykládá, žádné kurtování, plachtování, palety, železa apd, vozíme lehké zboží nakl. vykl. zákazníkem. Majitel je bývalý řidič – tudíž na rozdíl od jiných majitelů zná náročnost a problematiku dopravy a řidičů i z té druhé strany – proto si svých řidičů váží a Ti pro něj jezdí už přes 25 let.

- Čistý trestný rejstřík. - Digitální kartu řidiče. - Dodržování směrnice 561 ( AETR ) - Spolehlivost, loajalitu, flexibilnost - Řidičský průkaz skupiny C + E, praxe v oboru.

- Brigáda - smlouva samozřejmostí. - Základní mzda 17800 Kč + dieta 45 Eur + 5 eur prémie..v EU i v Čechách. cca: 42 000 Kč - 45 000 Kč - Parkování vozu možné v blízkosti domova na bezpečném místě dle dohody. - Moderní vozový park – tahače Scanie (Top line) a Volva euro 6 + skříňové návěsy ( ne frigo )a tandemy. - Tankování pohonných paliv pro své soukromé účely na naší firemní čerpací stanici se slevou bez daně. Turnusy: Od pon. do pát. pokud pojede Amsterdam, Paříž apd. Dublin nebo Švédsko je samozřejmě přes víkend. Nástup možná ihned. Dále - brigádník vše dohodou, který pomůže ve dvojce nebo za někoho zaskočí... peníze by se daly domluvit po každé fuře-točce. V případě zájmu či jakýchkoliv dotazů volejte od Po – Ne, od 9 hod do 18hod My si řidičů vážíme. Děkujeme za Váš zájem, a těšíme se na spolupráci.


Mzda:42 000 - 45 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 3594942     Vloženo: 26.05.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí