Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Jindřichův Hradec >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodej dezertu ICE'N'GO! (kuličková zmrzlina) Třeboň

více o nabídce >>

Hledáme vhodné uchazečky pro prodej dezertu ICE'N'GO! (kuličková zmrzlina) na naše prodejní místo v Třeboni na letní sezonu (květen - září). Platové ohodnocení až 105 Kč/hod. Hlavní náplní práce je prodej dezertu ICE'N'GO!, komunikace se zákazníkem, seznamování zákazníků s ICE'N'GO! (pro mnohé z nich je stále ještě novinkou :)), rozdávání ochutnávek, zajištění běžného chodu prodejního místa (úklid, snadná administrativa), věnování se dětským zákazníkům (tvorba balonků,...), udržování čistoty během dne. Hledáme především spolehlivou, optimistickou a komunikativní slečnu/paní :) Nabízíme dlouhodobou spolupráci s možností vybrat si pracovní dny, které chcete pracovat. Jestli vás tato práce zaujala, zašlete nám svůj životopis, fotografii a časové možnosti (které měsíce můžete pracovat, kolik dní v týdnu a které). Vybraným uchazečům se ozveme emailem s pozváním k pohovoru. Těšíme se na spolupráci!

Komunikativnost na vysoké úrovni Profesionalitu Přátelský přístup Veselou povahu, optimismus Kladný vztah k dětem Samostatnost a spolehlivost Dlouhodobou spolupráci Potravinářský průkaz

Vstupní zaškolení Práci ve fajn kolektivu a v příjemném prostředí Získání nových zkušeností v rychle rostoucí firmě Dlouhodobou spolupráci + možnost spolupráce i v dalších sezonách Nástup ihned Volbu směn dle vašich časových možností Při oboustranné spokojenosti možnost kariérního postupu ICE'N'GO! pro naše brigádníky zdarma :)


Nástup:01.05.2017 - 30.09.2017
Mzda:105 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, MD

Lokalita:Třeboň
ID inzerátu: 2253627     Vloženo: 18.04.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí