Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Stříbro >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vedoucí na dětském letním táboře

více o nabídce >>

Zážitkový tábor na westernovém ranči hledá nové posily.
Hledáme zodpovědné, spolehlivé a nadšené mladé lidi, se kterými bychom mohli společeně připravit dětem výjimečné a nezapomenutelné prázdniny. Nečekej žádnou opalovačku u vody, naše tábory jsou známé hlavně pořádně nadupaným programem, jedeme naplno od rána až do večera a někdy i v noci:) Je to jen pro zapálené nadšence, kteří pak ale odjíždí plní zážitků, které jinde těžko zažiješ. Jseš jedním z nich? Tak neváhej a ozvi se, těšíme se na tebe.

Min. věk 17 let na pozici praktikanta, věk min. 18 let na pozici vedoucího, zodpovědný přístup, sportovního ducha, spolehlivost, kreativitu, chuť učit se nové věci, předchozí táborové zkušenosti jsou výhodou, stejně jako práce s dětmi, nové nápady a inspirace jsou vítány:)

Příležitost zažít tábor z druhé strany a aktivně se podílet na jeho utváření i průběhu. Možnost seberealizace a šanci zažít situace, které mimo tábor jen tak nezažiješ:) Buď u toho, když se dětem plní jejich sny a zjišťují, že i off-line svět může být akční a zajímavý. Věnuj svůj volný čas něčemu co má smysl a i ty odjedeš plný žážitků a bohatší o nové přátele. V průběhu příprav ti poskytneme školení o práci s dětmi i základy zdravovědy.


Nástup:23.07.2022 - 27.08.2022
Mzda:2 000 - 4 000 Kč/Úkol
Počet míst:15 - 20
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Stříbro
ID inzerátu: 4034462     Vloženo: 14.10.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí