Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Říčany >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Do nově otevřené Bageterie hledáme posily do kuchyně i na servis (HPP. DPP)

více o nabídce >>

Do nově otevřené Bageterie Boulevard v Říčanech hledáme spolehlivé a pracovité kolegy na HPP nebo i brigádníky na stálou spolupráci na odpolední směny ve všední dny i o víkendech. Co u nás budete dělat? V kuchyni Výroba našich křupavých baget, salátů a jiných dobrot podle našich pečlivě vyladěných receptur Udržování čistoty Komunikace s kolegy Pomoc se zaskladňováním zásob Nic nesmažíme! Náš provoz je voňavý. Při obsluze Obsluha, výdej a prodej všech našich produktů k absolutní spokojenosti našich zákazníků Práce s pokladnou Příprava naší značkové kávy a práce s kávovarem Příprava dalších surovin nezbytných pro naše proslulé ICE TEA a další nápoje Udržování čistoty Příjemná komunikace s kolegy i klienty Staňte se nedílnou součástí našeho skvělého týmu. Přijďte si to nezávazně vyzkoušet! U nás se nikdy nenudíte a směna rychle uteče. Stravu a nápoje u nás máte zdarma! V případě zájmu zavolejte nebo zašlete pár informací (životopis) s uvedením vašich časových možností pracovat (v případě DPP) a od kdy můžete začít pracovat.

Spolehlivost Dobré komunikační schopnosti Chuť naučit se nové věci Schopnost pracovat podle standardů Koho hledáme: Parťáka, který je časově flexibilní a nevadí mu pracovat na odpolední směny i o víkendech. Pilnou včelku, která dobře zapadne do našeho týmu. A hlavně někoho, koho práce v Bageterii bude bavit stejně jako nás.

Zaučení, zaškolení, přátelský kolektiv Jídlo máte u nás na směně zdarma Příspěvek na údržbu pracovního oděvu Smlouvu na HPP, DPP, DPČ (dle domluvy a typu úvazku) Příspěvky k vánocům, narozeninám a na dovolenou (u HPP po zkušební době) Benefit/Multisport kartu, penzijní připojištění (u HPP po zkušební době) Advanto - výplata kdykoliv (po zkušební době) Spropitné Čtvrtletní odměny Slušné jednání Při dlouhodobé spolupráci další výhody a benefity


Mzda:115 - 150 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:MD, Absolventi

Lokalita:Říčany
ID inzerátu: 4564955     Vloženo: 15.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí