Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 27 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Manažer/ka kavárny v Metropoli Zličín

více o nabídce >>

Žijete veganskou, bezlepkovou, raw stravou? Není Vám lhostejné, jakou kávu pijete, co jíte a že je těžké najít místo, kde si dáte nejenom dobré kafe ale i zdravé jídlo, které úžasně vypadá ale hlavně ještě lépe chutná? Tak nám to pomozte změnit! Jsme start up, tak nám pomozte ukázat všem, že chceme být od začátku výjimeční v tom, co děláme. I vy můžete být součástí našeho nově budovaného týmu! Přijmeme více zaměstnanců do kavárny. Dejte nám o sobě vědět! Chceme nabízet hostům tu nejvyšší kvalitu a jako bonus i perfektní zákaznický servis.

Hledáme osobnost, která se svými kolegy dokáže připravit z každodenní návštěvy našich zákazníků nezapomenutelný zážitek. A to ať už skvěle připravenou kávou, vždy originální nabídkou, milým vystupováním nebo jen dobře naladěnou obsluhou. Jsme menší společnost, takže je pro nás důležitý proaktivní přístup, samostatnost, flexibilita, spolehlivost a zodpovědnost. Hledáme člověka s pozitivním myšlením, který je otevřený učit se stále novým produktům a procesům a pozitivně přijímá nové podněty.

Dynamický a mladý tým lidí Přísun té nejlepší kávy a čajů Odpovídající platové ohodnocení Plánování směn na základě tvých požadavků a možností Práci na hlavní ale i vedlejší pracovní poměr - DPP, DPČ - dlouhodobá spolupráce Pozice je vhodná pro studenty, absolventy, maminky na MD/RD Nástup možný nejdříve od 15.8.2019


Mzda:110 - 130 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 3311629     Vloženo: 21.05.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí