Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Praha 3 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kuchař/ka a barman / barista do malé kavárny na Žižkově, i bez zkušeností

více o nabídce >>

Do našeho malého týmu hledáme šikovné lidi do kuchyňského provozu a na pozici barista/kuchař. V kuchyni jde o občasné pečení sladkých dortů, koláčů a příprava menších velice jednoduchých jídel. Zkušenost není nutností. Stačí mít alespoň trochu rád vaření nebo pečení a vše rádi naučíme. Na směně ( od 8:30 do 16:00 nebo od 16:00 - 23:00/24:00) jsou vždy dva členové - jeden v kuchyni a jeden za barem. Preferujeme zájemce nejen na dopolední ale i na odpolední směny a víkendy. Zájem naučit se postupně na obou pozicích, tedy i pozici za barem, vítanou výhodou. Ve večerních hodinách k nám lidé spíše chodí za vínem, ale v rámci zaučení je i námi poskytnutý podrobný výklad o vínech a baristický kurz. Vše samozřejmě naučíme a vysvětlíme. Nade vše je pro nás komunikace se zákazníkem. Aktuálně nabízíme dvě až tři směny týdně. Moc prosíme zasílejte krátké životopisy! kavárna VinCaffé

Požadujeme plnoletost. Spolehlivost, samostatnost ale hlavně chuť k práci s lidmi. Vlídnost a vstřícnost. Nepožadujeme nutně zkušenosti, ale důležitá je chuť se učit nové věci. Prosíme zasílejte krátké životopisy.

Přátelský kolektiv, snažíme se co nejvíce vycházet vstříc časovým možnostem a zaměstnanecké benefity i mimo směnu ;) . Uvedená mzda je již čistá, bez spropitného. Vyplácení dle domluvy, spropitné vždy po směně navíc. Navýšení mzdy po zaučení a získání samostatnosti.


Mzda:825 - 1 020 Kč/Den
Počet míst:3

Lokalita:Praha 3
ID inzerátu: 4571920     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí