Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

SKVĚLÁ BRIGÁDA - STAŇ SE HOSTESKOU AŽ 200,- KČ /HOD. VÝPLATA IHNED

více o nabídce >>

JARNÍ PROMO AKCE A BEAUTY EVENTY jako skvělý přivýdělek při studiu. Pro náš tým přijmeme usměvavé a komunikativní hostesky s chutí pracovat v oblasti reklamy a mediálních kampaní. Baví tě práce s lidmi? Pak hledáme právě tebe. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Účast na reklamních kampaních a promo akcích, péče o zákazníky a návštěvníky obchodů, akce se konají v OC Černý Most, Westfield Chodov, Metropole Zličín, OC Palladium a dalších centrech. Představení novinek z oblasti kosmetiky zákazníkům. Jednoduchá administrativní činnost v rámci akce. Rozdávání letáků, katalogů, drobných dárků apod. Pracovní doba od 9.00 do 15.00, nebo od 15.00 do 21.00 hodin. Směny lze volit dle vlastních možností.

Flexibilitu Komunikativnost Znalost českého jazyka slovem i písmem Věk min. 16 let Profesionální vystupování Možnost pracovat alespoň tři dny v týdnu (dopolední, případně odpolední směny) POKUD VÁS NABÍDKA ZAUJALA NAPIŠTE NÁM.

Přátelský mladý kolektiv Vynikající finanční ohodnocení + bonusy + prémie Možnost plánování vyhovujících pracovních dní VÝPLATY DENNĚ PO SKONČENÍ AKCE Zajištění dopravy na místo práce zdarma Zaškolení v oblasti reklamy a marketingu Možnost studijního volna Firemní oblečení, k dispozici také firemní automobil


Mzda:180 - 200 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 4568862     Vloženo: 22.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí