Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 11 volných nabídek z lokality Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

DEDOLES Pardubice/ Atrium Palác ♥ Kompletní prodejní tým

více o nabídce >>

Kdo by dnes neznal DEDOLES ♥ naše kreativní kousky oblečení, nezapomenutelné reklamní písničky a tančící křečky s veverkou Aktuálně hledáme kolegy na pozice Asistent/ka prodeje do prodejny v OC Atrium Palác Pardubice❤ Máš zkušenosti s prodejem nebo z oblasti zákaznického servisu? Móda je Tvojí vášní a tak například víš, která ponožka se hodí k pantoflím nebo ke spodnímu prádlu? ???? Rád/a komunikuješ se zákazníky a dokázal/a bys udělat z běžného nákupu našich produktů příjemný zážitek? Tak nás neváhej kontaktovat! ♥ Teď několik faktů: *Sháníme šikovné kolegy na částečný úvazek i brigádu. *Směny budou plánovány podle otevíracích hodin nákupního centra PO-SO 9-21hod., NE 10-21hod., - pro částečný úvazek se bude jednat o denní/odpolední směny (4-8hod.). - pro brigádníky pak o odpolední a víkendové směny (cca. 4-8hod.).

A naše požadavky? Kromě věku min. 18 let potřebujeme hlavně někoho, kdo bude naše produkty prodávat s úsměvem na tváři a koho to bude opravdu bavit a těšit. Ostatní už Tě naučíme. Pokud ale už za sebou máš praxi v rámci fashion retailu, budeme jedině rádi.

*plat 12705 Kč/měsíc na částečný úvazek pak dle týdenního fondu prac. hodin *brigádníci 100,- Kč/hod. *stravenky ve výši 100,- Kč plně hrazené od Dedoles *zaměstnanecká sleva *a určitě Tě potěší i to, že hned k nástupu od nás dostaneš několik párů ponožek ;-)


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 4206811     Vloženo: 08.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí