Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 31 volných nabídek z lokality Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

BARMAN/KA- BRIGÁDA Fruitisimo Ostrava Avion

více o nabídce >>

Chceš každý den odstartovat zdravě s porcí vitamínů po ruce? Fruitisimo hledá na své pobočky usměvavé, iniciativní a pozitivně naladěné kolegy a kolegyně, kteří mají tu správnou "šťávu". Co budeš mít pod palcem? Freshe, zmrzlinu, kafe, roznos snídaní a obědů Food styling a prodej zmrzliny Budeš „prodejní zvíře“ Tvůj bar bude neustále stylový Budeš pomáhat k healthy stylu svých zákazníků Zkrátka budeš TOP barman/ka, co dělá ty nej freshe!

Budeš se k nám skvěle hodit, když… Miluješ healthy životní styl Jsi pozitivní, usměvavý/á, prostě happy Budeš otevřený/á novým věcem Týmovost je Tvá silná stránka Nebudeš mít strach z nových výzev A především budeš hlavně originál!

Co tu pro Tebe máme? DPP u nejovocnější firmy na trhu Dlouhodobou spolupráci, a to nejen pro studenty SŠ/VŠ Přátelský kolektiv, velmi příjemné pracovní prostředí Do práce budeš chodit s radostí - máme tu dostatek vitamínů, kofeinu, akční teambuildingy, příjemnou atmosféru! Pomůžeme Ti – není to jen o Tobě, ale o tom, že máš oporu v celém týmu Zajímavé platové ohodnocení Flexibilní pracovní doba Mzda 100 - 120 Kč/hod Nástup IHNED Kariérní růst (Máš-li ambice k dalšímu růstu a osobnímu rozvoji, pak jsou u nás dveře pro Tebe otevřené. Průběžně rozšiřujeme tým na pozici vedoucí pobočky).


Mzda:100 - 120 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4070528     Vloženo: 26.11.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí