Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Instruktor/Animátor

více o nabídce >>

Ahoj!

jsme outdoorová firma GM5, která zajišťuje velkou škálu volnočasových akcí a aktivit. Sídlíme v Olomouci, nicméně akce probíhají v širokém okolí, jiné kraje i vzdálené konce republiky nevyjímaje. A co že to je za akce? Může se jednat o teambuildingy, animační programy na hotelích, adaptační kurzy, školy v přírodě, školní výlety, sportovní a branné dny, akce pro rodiny s dětmi atd.

Letošní sezóna již ťuká na dveře, proto spouštíme nábor nových instruktorů do našeho týmu. Kromě finanční odměny za akce nabízíme růst jak po kariérní stránce, tak i té vědomostní a zkušenostní. Chceme, aby naši instruktoři byli motivováni k seberozvoji a proto organizujeme víkendovky, školení, konzultace nebo setkání.

A jak vůbec vypadá taková instruktorská práce?
Spočívá to především v realizaci připraveného programu v místě jeho konání. Instruktor je pracovník, který organizuje a řídí dění v rámci školení, kurzu nebo dané akce. Provádí skupinu či jednotlivce programem tak, aby byly naplněny jeho cíle. Od toho se odvíjí podoba vhodného kandidáta. Je to především o práci s lidmi, takže komunikativnost je ten hlavní potřebný skill. Dále se hodí výřečnost, prezentační dovednosti, hravost, proaktivita, týmový duch i samostatnost atd. Pokud ti něco z toho chybí nezoufej, nehledáme hotové instruktory a dané dovednosti si prací u nás rozvineš. Dále je třeba říct, že to není stálá ani okamžitá práce, ale odvíjí se nárazově od vypsaných akcí, na které se hlásíš dle svých možností a preferencí.

Pokud tě nabídka zaujala, pošli nám pár řádků o sobě a my tě pozveme na pohovor. Ten nebude trvat dlouho a bude lehce interaktivní, abychom dokázali předat i zjistit vše potřebné. Oboustranně tak zjistíme, jestli má naše vzájemná spolupráce budoucnost.


Mzda:1 000 - 5 000 Kč/Úkol
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4366769     Vloženo: 27.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí