Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Koordinátorka pro online výuku se sídlem v Olomouci

více o nabídce >>

Ve Škole Populo se zabýváme doučováním žáků, studentů a dospělých. Doučování probíhá na individuální úrovni mezi lektorem a studentem. O průběh, ale také o samotné zajištění kurzu se starají koordinátorky výuky. Jako Škola Populo si zakládáme na lidském přístupu, empatii, profesionalitě, vstřícném jednání a maximální motivaci jak žáků a studentů, tak lektorů a zaměstnanců. Pokud tyto hodnoty vyznáváte i Vy, přidejte se k nám! Momentálně hledáme nové kolegyně do týmu koordinátorek online doučování po celé ČR. Náplní práce koordinátorky je komunikace s klienty a lektory, s tím spojené podávání důležitých informací, stejně tak jako zodpovídání dotazů. V neposlední řadě je to koordinování kurzů a podpora studentů. Veškerá komunikace probíhá telefonicky, nesmíte se tedy bát zavolat. My ve Škole Populo moc dobře víme, že na cestě za úspěchem je nejdůležitější přístup. A právě dobře nastavený přístup je to, s čím můžeme společně pomáhat. Pokud se chcete stát součástí našeho týmu, na nic nečekejte, napište nám, čím Vás tento inzerát zaujal a připojte životopis s fotografií.

Hledáme koordinátorku: - která má chuť učit se nové věci; - která se chce podílet na rozvoji mladé firmy; - kterou baví administrativa, komunikace jí nedělá problém; - která si umí poradit se situacemi, jež před ní stojí; - která vidí v naší práci smysl a která zapadne do našeho týmu. Práce u nás: - má smysl a je prospěšná pro ostatní; - nezná stereotyp, takže je pestrá.

- práci na DPP/HPP, kterou lehce skloubíte se studiem či jinou prací; - částečně flexibilní pracovní dobu v rozmezí 8:00-20:00; - příjemné moderní prostředí; - možnost kariérního růstu a profilace podle toho, co vás baví; - benefity: 25 dní dovolené, MultiSport karta, příspěvek na životní pojištění, mobilní tarif nebo vzdělávací kurz.


Mzda:20 000 Kč/měs.
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4035078     Vloženo: 15.10.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí