Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 17 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigáda v Grill Pub Pod Lipami

více o nabídce >>

Hledáme brigádníka do naší restaurace na okraji Olomouce. Jsme neustále rostoucí a rozvíjející se podnik, kde každý den může donést nové zkušenosti, zážitky či práci. Jsme velmi mladí a restauraci vedeme již čtyři roky, od té doby jsme vybudovali kvalitní Grill Pub, kam se hosté rádi vrací. Zaměřujeme se především na kvalitu a čerstvost potravin a vytváříme z nich skvělá jídla. Jsme rodinný a přátelský podnik. Máme velký rostoucí potenciál a ty se můžeš přidat k nám. Dokážeme velmi dobře ohodnotit skvěle odvedenou práci. Jsme ochotni tě všechno naučit a neustále rozvíjet. Máme velké plány, přes zimu spoustu skvělých akcí (zvěřinové hody, rumové degustace, firemní večírky) a přes léto zahrádka s kapacitou okolo 300míst plus účast na festivalech a pod. Proto prosíme pouze vážné zájemce. Nástup možný ihned. V zimní a jarní sezónu je jedná především o práci o víkendech, v létě pak docházka na plno dle domluvy. Také budeme v průběhu jara přijímat brigádníky na léto.

Požadujeme příjemné vystupování, komunikativnost, chuť do práce a pracovitost, spolehlivost, chuť přidat se do našeho týmu. Praxe výhodou, ,ale ne podmínkou ;)

Nástupní plat 80kč/hod. V případě skvělého přístupu k práci a šikovnosti 100kč/hod. Plus bonusy a strava. Práci v mladém a přátelském kolektivu, nové zkušenosti, zaučení.


Mzda:80 - 100 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 2663341     Vloženo: 23.01.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí