Informace o pracovním místě
Pracovní náplň:
nabídka, servis pokrmů a nápojů
dodržování zásad stolování, hygienických předpisů
dohled na bufetové stoly co do úpravy a úplnosti, součinnost s hotelovou kuchyní
udržování čistoty a pořádku na pracovišti
spolupráce s ostatními úseky hotelu
příležitost aktivně se podílet na banketech, recepcích nebo podobných kulinářských akcích špičkové úrovně
Požadujeme:
vzdělání v oboru
zkušenost v hotelovém nebo restauračním provozu výhodou
zájem a ochotu se učit
samostatnost a zodpovědnost
flexibilitu a ochotu pracovat ve směnném provozu vč. víkendů a svátků
Nabízíme:
hrubou mzdu 21 000 – 25 000 Kč dle praxe (+ tipy)
kratší pracovní dobu v průměru 37,5 hodin/týden (placené přesčasy)
náborový příspěvek ve výši až 10 000 Kč v závislosti na praxi
zázemí stabilní firmy, mzda vždy 15. den v měsíci
zaměstnanecké ubytování
práce na různé typy pracovních úvazků dle dohody (HPP, DPP, DPČ)
možnost zkráceného úvazku
možnost dalšího vzdělávání a kariérního růstu
zajímavou práci bez stereotypu v mladém kolektivu
benefity – týden dovolené navíc, zaměstnanecké ubytování od 850 Kč/měsíc, personální stravování, pobyty v partnerských hotelech lázní ČR a SR za zvýhodněnou cenu, příplatky nad rámec zákoníku práce, příspěvek na penzijní připojištění, zdarma účet u KB, slevy u obchodních partnerů
Mzda: | 21 000 - 25 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 4 |
Vhodné i pro: | Absolventi, Důchodce, MD |
Lokalita: | Luhačovice |