Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Litvínov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Rozdávej radost a vydělávej 120 – 170 Kč/h! Ranní směny (po-pá)

více o nabídce >>

Pracuješ rád/a s lidmi, jsi přátelský/á, spolehlivý/á a hledáš dlouhodobější brigádu? Tak pojď točit k nám! V Litvínově právě hledáme přátelskou obsluhu, která si užívá práci s lidmi a dokáže být skvělým týmovým hráčem. Pokud hledáš skvělou brigádu (nejen) na letní prázdniny a chceš se zapojit do našeho týmu, rádi Tě přivítáme.☺ Pojď to s námi roztočit od 27. 3. 2024 do 30. 9. 2024! Brigáda v našem stánku je vhodná pro studenty, absolventy, maminky na mateřské dovolené, důchodce – zkrátka pro každého, kdo má volný čas a chuť si vydělat super peníze. Zkušenosti nejsou třeba, vše si spolu ukážeme na zaškolení a pár kornoutků spolu naplníme, nemusíš se ničeho bát, každý někdy začínal. Tak co, zaujala Tě naše nabídka? Pokud ano, neváhej a pošli nám životopis s fotografií. Pokud nás tvůj profil zaujme, budeme Tě kontaktovat do 14 dní.Domluvíme si osobní pohovor, kde Ti odpovíme na všechny tvé otázky a dozvíš se od nás veškeré potřebné informace. Těšíme se na Tebe!

SPOLEHLIVOST – pro nás naprosto zásadní věc, pokud se společně domluvíme na směně, tak s tebou počítáme a spoléháme na to, že dorazíš. KOMUNIKATIVNOST – je důležité umět komunikovat jak se zákazníky, tak i s námi v rámci pracovního prostředí. FLEXIBILITA – pokud jsi časově flexibilní a umíš se přizpůsobit, jsi náš člověk! TÝMOVOST – na stánku nebudeš celé léto samozřejmě jen Ty, ale i jiná obsluha a proto je důležité umět se v týmu domluvit a zajistit tak bezproblémový chod stánku. OCHOTA – učit se novým věcem a přizpůsobení se v rámci nečekaných situací, např. pokud někdo nečekaně vypadne, budeme vděční, když ho nahradíš.

- Motivační mzdu od 120 – 170 Kč/h – kterou můžeš ovlivnit Ty sám/sama - Příplatky za práci o víkendu, v sobotu a v neděli o 10% a ve svátky dokonce o 100 % navíc k Tvému platu. - Práci v přátelském kolektivu. - Možnost plánování směn – můžeš si vybrat mezi ranními a odpoledními směnami, nebo dokonce mít celý den. Provozní doba je od 10 - 19hod. (v letních měsících se může trochu lišit) - Při oboustranné spokojenosti, můžeme opět navázat spolupráci příští rok :)


Mzda:120 - 170 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, OSVČ, Důchodce

Lokalita:Litvínov
ID inzerátu: 4569357     Vloženo: 23.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí