Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka ČESKÉHO JAZYKA a/nebo FYZIKY a/nebo ANGLICKÉHO JAZYKA

více o nabídce >>

Baví tě předávat vědomosti? Chceš se rozvíjet v předmětu, který tě baví? Hledáš flexibilní brigádu, kde si sám můžeš volit čas?
Přidej se do týmu lektoru Doučování Doma!

Hledáme lektory pro doučování českého jazyka, fyziky a anglického jazyka na individuální výuku pro naše klienty, kterými jsou děti ze ZŠ a studenti SŠ. Budeš jim pomáhat se školní látkou, přípravou na testy, maturity, jazykové certifikáty, běžnou výukou apod. Jedná se vždy o 1 studenta na 1 lektora ve dnech a časech, které si sám určíš. Výhodou zkušenost ze zahraničí (pro pozici lektor AJ) nebo se SCIO/CERMAT testy. Ideálně v kombinaci angličtina s češtinou nebo čeština s fyzikou dohromady, ale není podmínkou.

Prosíme o zaslání Tvého životopisu.

Znalost daného předmětu a schopnost ho vysvětlit, dále spolehlivost, zodpovědnost a jistou časovou flexibilitu. Vhodné pro zdatné studenty posledních ročníků SŠ a studenty všech oborů a ročníků VŠ.

Přátelský kolektiv lektorů, podporu Team manažera a zejména velmi flexibilní brigádu, kde si sami zvolíte dny a časy výuky, úroveň klientů i jejich počet tak, aby to vyhovovalo například Vašemu školnímu rozvrhu a Vašim dalším volnočasovým aktivitám. Finanční ohodnocení dle Vašich znalostí a zkušeností + řada benefitů (finanční bonusy /vouchery za odučené lekce, výukové materiály, možnost výuky v pohodlných učebnách v centru města, apod).


Mzda:120 - 200 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4365559     Vloženo: 24.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí