Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Český Krumlov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Práce na hradě Rožmberk - 125Kč/hod. !

více o nabídce >>

Na hrad Rožmberk, do obchodu se suvenýry a drobným občerstvením, přijmeme šikovnou kolegyni/kolegu jako prodavačku/prodavače na DPP nebo zkrácený HPP od května do září 2021 a jednu letní brigádnici na DPP od července do srpna, obě místa s placeným zaučením.
Rozložení směn je dle domluvy, přesný termín nástupu se odvine od vládních nařízení v souvislosti s covid situací – otevřením obchodů, atd.
Termín osobního setkání se zájemci budeme směrovat cca na druhou polovinu dubna (též se odvine od aktuální covid situace a pravidel).

Dle našich představ a zkušeností vypadá ideální člověk na této pozici takto: Rád komunikuje s lidmi, má příjemné vystupování a dokáže kolem sebe vytvořit příjemnou atmosféru, je odolný vůči stresu, je zodpovědný, samostatný, ochotný učit se nové věci a je hbitý. V provozu dokáže rozlišit mezi podstatnými a nepodstatnými věcmi, ty první zpracuje, jak nejlépe dovede a ty druhé bere s lehkostí a nadhledem. A potřebuje mít platný zdravotní průkaz.

Jsme malá firma s rodinnou atmosférou a lidským přístupem. Práce je v atraktivním prostředí, přímo v areálu hradu. Pokud nejdeme vzájemný soulad, rádi nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce i v příštích sezónách.
Písemnou odpověď nám můžete poslat přes odpovědní tlačítko v tomto inzerátu nebo nám zavolejte na uvedený kontakt. Těšíme se!


Mzda:125 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Český Krumlov
ID inzerátu: 3853742     Vloženo: 09.04.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí