Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 57 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme nového superhrdinu v rumunském jazyce! (vhodné i pro studenty)

více o nabídce >>

Umíš rumunsky nebo studuješ rumunštinu a chceš se ukázat? Staň se našim superhrdinou! Sice spolu rumunsky mluvit nebudeme, ale i tak si užijeme spoustu zábavy.

Pokud je pro tebe Brno přijatelná lokalita a preferuješ práci z kanceláře, tato nabídka může být pro tebe ta pravá.

Co bys u nás dělal/a? Přijdeš, v klidu se přichystáš na práci, dáš si kafé, uděláš si pohodlí a pak budeme chtít překlady marketingových podkladů, produktů a také komunikaci se zákazníkem – všechno v rumunštině.

Děsíš se Callcentra nebo operační linky? Nepleť si nás, to nejsme my! My jsme IT firma, žádný mobilní operátor, tedy u nás se práci se zákazníky bát nemusíš. Jenom odepíšeš lidem na jejich dotazy a otázky ohledně produktů. Ale ano, telefon využiješ taky, jsme přece jenom v roce 2024. :)

My se spolu můžeme domluvit česky, slovensky anebo anglicky, ale jinými jazyky prosím ne, to bychom se museli naučit. Anebo ty nás to můžeš naučit! :D Jak se říká, kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem?

Chodit do práce budeš tak, jak se společně domluvíme. Umíme brát ohledy a přizpůsobit se, budeme však nadšeni, kdyby to aspoň občas bylo vzájemné.

Kolik si vyděláš? No, podle tvých schopností to bude 130 až 250 Kč za hodinu (podle toho, jak rychle šprechtíš, čti a jakou máš úroveň jazyka).

Těšit se můžeš na příjemné kancelářské prostředí, práci v IT firmě sídlící na ulici Hudcova v Brně, firemní benefity jako MultiSportka (na tom se umíme domluvit), teambuildingy, grilovačky a podobně.

Pokud Tě tento inzerát zaujal, napiš nám co nejdříve, ať vybereme třeba právě tebe. A nezapomeň připnout do přílohy také tvůj životopis. :)

Tak zatím ahoj a doufáme, že se brzy uvidíme! :)


Mzda:130 - 250 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:MD, Absolventi

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4602417     Vloženo: 22.05.2024
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí