Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 52 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Jednorázový přivýdělek přes internet - online rozhovor o nakupování na internetu

více o nabídce >>

Hledáme lidi do 45 let (tento průzkum se zaměřuje na mladší populaci), kteří běžně nakupují přes internet, a které bychom mohli pozvat na rozhovor formou videohovoru přes internet.

Zeptáme se vás na vaše názory a zkušenosti s online nakupováním, čímž nám pomůžete vylepšit naši stránku a aplikaci. Před samotným rozhovorem bude potřeba vyplnit krátkou přípravu, která by ale neměla zabrat více než 15 minut. Samotný online rozhovor pak bude trvat 1 hodinu. Rozhovor bude nahrávaný, nicméně nahrávka poslouží pouze pro interní firemní účely a nebude nikam sdílená.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:

Jde o neformální rozhovor, na který není potřeba mít žádné speciální znalosti. Budeme chtít pouze krátkou přípravu před samotným rozhovorem - do zaslaného dokumentu vyplníte své oblíbené online obchody a seznam svých posledních pěti online nákupů. (Bez vyplněné přípravy se bohužel nepůjde zúčastnit rozhovoru.)

Během rozhovoru si pak o vašich online nákupech budeme více povídat, ukážeme si i vybrané internetové stránky a budeme se vás ptát na váš názor, ale nepůjde o nic složitého.

Nemusíte si na to nic předem instalovat. Těsně před začátkem Vám pošleme do mailu odkaz, kterým se k hovoru připojíte.

Budete potřebovat jen dobré připojení k internetu a počítač s mikrofonem, zapnutým zvukem a kamerou (abychom se viděli a bylo tím pádem povídání příjemnější).


Co vám můžeme nabídnout

Rozhovor bude trvat hodinu a po jeho skončení a vyplnění Dohody o provedení práce, kterou vám pošleme poštou, dostanete jako poděkování za váš čas odměnu 700 Kč na váš bankovní účet.


První kolo rozhovorů proběhne v květnu, ale pak do budoucna plánujeme další. Takže když se Vám neozveme v prvním kole, dost možná se vám (s vaším souhlasem) ozveme později.


Nástup:07.05.2024 - 31.05.2024
Mzda:700 Kč/Úkol
Počet míst:10
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4594300     Vloženo: 07.05.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí