Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 89 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Letní brigáda: Obsluha myčky

více o nabídce >>

Do Aqualandu Moravia hledáme šikovné brigádníky na pozici: OBSLUHA MYČKY. U nás můžeš zažít léto plné zábavy a různých benefitů, které ti nabídneme. Hledáš-li brigádu v krásném prostředí a pohodovým kolektivem, tak se zapoj do výběrového řízení a přidej se na vlnu adrenalinu a vodních zážitků s námi. Co bude tvojí náplní práce? - Budeš třídit špinavé nádobí – příbory, talíře. - Neuniknou ti ani koše, které musí být včas vyneseny. - Pravidelně budeš doplňovat čisté nádobí. - Úklid pracoviště po směně je automaticky. Na směnách se vždy domluvíš s odpovědným vedoucím.

- 17 let. - Minimální délka brigády 1 měsíc (červen, červenec, srpen). - Zaslání vytvořeného životopisu. - Odolnost vůči teplu.

- Až 130 Kč/hod + příplatky za víkendy a svátky. Pokud odpracuješ 15 směn v měsíci, tak dostaneš bonus 2.000 Kč. - Vstup zdarma do Aqualandu Moravia pro brigádníka. - Dotované obědy a večeře s možností výběru ze dvou jídel. - Dotované ubytování na vysokoškolských kolejích. - Autobusová doprava Brno – Aqualand Moravia a zpět zdarma. - 30% sleva na všechny produkty (zboží, jídlo, nápoje). - Firemní akce pro zaměstnance. - Zaměstnanecká prádelna. - Zaměstnanecká Chillout zóna s kuchyňkou. - Firemní oblečení. Zašlete nám svůj aktuální životopis, nemáš předchozí pracovní zkušenost nebo brigádu? Nevadí, uveď, co studuješ a jaké máš koníčky. Teď už se stačí jen přihlásit níže.


Nástup:01.06.2024 - 30.09.2024
Mzda:130 - 145 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4565357     Vloženo: 16.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí