Informace o pracovním místě
Hledáme personál do naší restaurace, kterou přebíráme 1. března.
Budeme mít plně vybavenou kuchyni, v restaurační části 20 stolů, v sále s kulečníky 8 poolů a šipkařský salónek. Od 1. května otevřeme zahrádku situovanou na střeše restaurace, s přímým vstupem z Tyršova sadu. Zde bude prostor pro posezení, večerní grilování, svatební hostiny a jiné události.
Výběr drinků bude konzultován s barmany i obsluhou, tak abychom vyšli vstříc především zákazníkům. To samé bude platit u kuchyně. Naší představou je mít stálý základ a k tomu nabídku, která se bude sezóně měnit (v intervalu 1 až 2 měsíce). Proto hledáme kvalitního a zkušeného kuchaře, kterého umíme nejen finančně ocenit.
U barmanů vyžadujeme samostatnost, perfekcionalismus, ochotu se rozvíjet. Nutností je laskavost a znalost v oboru.
Kvalitních barmanů je jako šafránu a skvělých kuchařů je ještě méně. Proto bude záležet na individuálních dovednostech a domluvě.
Nepotřebujeme Vaše životopisy, ani motivační dopisy. Rozhodující je pro nás Váš přístup k práci a dovednosti.
Těšíme se na setkání s Vámi.