Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 15 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka na doučování Aj nebo Mat. - 170 Kč / 60 min.

více o nabídce >>

Hledáme nejlépe studentky SŠ případně VŠ (požadavek od rodičů žáků), které jsou pracovité, spolehlivé, pečlivé, mají pravidelně každý den čas od 15 do 19 hod. (viz níže) a mohou učit minimálně do 15.6.2023. ČASOVÉ MOŽNOSTI (napsat v odpovědi) : Požadujeme, abyste měli denně (PO-PÁ) 4 hod. volného času dle rozpisu níže (nelze zkracovat). PO-ČT: 15-19 hod. PÁ: 15-19 nebo lze vynechat so a ne: nedoučuje se POŽADOVANÉ PŘEDMĚTY (možnost výběru): ANGLIČTINA (prioritně) - pro A0-B2. Nepožadujeme od vás žádný certifikát. MATEMATIKA (prioritně) - pro 6.-9. tř. + příprava na přijímačky, úroveň ZŠ. Český jazyk - pro 6.-9. tř. + příprava na přijímačky, úroveň ZŠ. Nepožadujeme odbornou praxi, certifikáty ani pedagogické vzdělání. Pozice vhodná pro česky mluvící - rodilé mluvčí. NÁPLŇ PRÁCE: Pravidelně doučovat denně jednotlivě 2-4 žáky (týdně cca 12 žáků) PO-ČT, případně i PÁ v pevně stanovený čas od 15:00 hod. - 19:00 hod. Doučuje se individuálně 1 žák dle potřeby v rozmezí 45 min. - 120 min. Práce s Google kalendářem (vkládání, změny, rušení událostí). Komunikace s námi přes telefon i emailem ohledně další výuky, plánování výuky a jiné. Průběžně komunikovat s rodiči žáků za účelem informovat je o výuce (postřehy, zlepšení, zhoršení, snaha a další). My za vás vždy budeme hledat žáky, řešit administraci a komunikaci s rodiči žáků. V případě, že budete vybráni, budete pozvaní na POHOVOR, kde nám na náhodném příkladu ukážete, že umíte daný předmět dobře vysvětlovat.

Výbornou anglickou výslovnost a gramatiku (nepožadujeme žádný certifikát)! Výborné znalosti a vysvětlení látky z matematiky (aritmetika i geometrie)! Mít pravidelně čas PO-PÁ od 15:00 hod. - 19:00 hod. Pravidelně doučovat online jednotlivce cca 3 žáky za den, celkem cca 12 žáků za týden. Spolupráci minimálně do června 2023. Pečlivost, trpělivost, komunikativnost, spolehlivost. Stabilní internetové připojení, mikrofon a webkameru pro ONLINE VÝUKU! Jazyk čeština - rodilý mluvčí. Věk ideálně 16-26 let.

Smysluplnou brigádu, kde pomáháte dětem s pochopením učiva a k dosažení lepších výsledků. Individuální výuku, ve které se plně věnujete pouze jednomu žákovi. Práci s dětmi. Práci odkudkoliv - online. Získání nových zkušeností. Volné víkendy. Pravidelný přivýdělek. Odměnu 170 Kč / 60 min., ze které nám není odváděna žádná provize! Platnou smlouvu: Dohoda o provedení práce.


Mzda:170 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, i od 15 let

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4321556     Vloženo: 17.01.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí