Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

VEDOUCÍ NA DĚTSKÉ TÁBORY A ŠKOLY V PŘÍRODĚ

více o nabídce >>

Chcete být obklopeni dětmi a prima partou vedoucích? Strávit jarní a letní čas smysluplně a odpočinout si od civilizace? Získat zkušenosti s dětmi?

Pokud jste si alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli &quot;ano&quot;, hledáme právě Vás. Jako každý rok začínáme rozšiřovat řady našich vedoucích a praktikantů na školy v přírodě během května a června a letní tábory, v blízké době uspořádáme i osobní schůzky. Není potřeba žádná praxe (i když je samozřejmě vítána :o)), hlavní je být zodpovědný/á, mít chuť učit se novým věcem a užívat si obklopení smečkou dětí :o). Vyrazit s námi můžete do RS Máj v Plasích u Plzně, kde se konají krom škol v přírodě také naše červencové tábory, nebo do RS Lubenec na spojnici Praha-Karlovy Vary, kde nachází útočiště naše srpnové turnusy.

Na škole v přírodě přebíráme děti od učitelů na herní program až odpoledne, a tak je svým rozvržením dne ideální i pro ty, kteří se chtějí během dopoledne věnovat svému učení či se jen tak poflakovat a odpočívat :o). Přesné termíny bychom upřesnili později, ale vždy se jedná o turnusy pátek-pátek či zkrácené pondělí-pátek.

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis s fotografií, budeme se těšit na spolupráci :o)


Mzda:3 500 - 5 000 Kč/Úkol
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4040620     Vloženo: 21.10.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí