Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Šumperk >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pravidelná brigáda ve skladu zásilkové firmy, 140Kč/h, zálohy kdykoliv!

více o nabídce >>

Pro našeho významného klienta, lídra na trhu doručování kusových zásilek v České republice i na Slovensku, hledáme brigádníka do provozovny v Rapotíně u Šumperku odpovědné a fyzicky zdatné brigádníky na pomocné práce ve skladu. Náplň práce: - vykládky a nakládky kamionů - práce se skenerem, manipulační činnosti ve skladu - vychystávání zboží řidičům, vydávání osobních odběrů Pracovní doba: - ranní směny: 5.00 - 9.00, nebo odpolední směny: 14.00 - 18.00 - případně možnost střídání ranních a odpoledních směn dle dohody s vedoucí skladu (pouze pondělí - pátek) Bližší informace Vám rádi sdělíme telefonicky denně mezi 8. a 18. hodinou.

- věk 16+, na ranní směny 18+ - potvrzení o studiu nebo výpis z rejstříku trestů - odpovědnost, fyzickou zdatnost, samostatný přístup k práci - uzavření pojištění pro případ škody způsobené zaměstnavateli (sjednáme, zařídíme, rozložíme na drobné splátky)

- možnost kdykoliv si nechat zaslat zálohu na účet - stálou brigádu vhodnou i pro studenty - možnost opakované spolupráce - kompletní vyřízení administrativy s pojišťovnou v případě škodní události většího rozsahu - nástup ideálně ihned, případně po domluvě


Mzda:140 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Šumperk
ID inzerátu: 4039440     Vloženo: 19.10.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí