Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Strakonice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Ochranná služba ( pořadatel)

více o nabídce >>

Pracovník ochranné služby ( pořadatel) zajišťuje na kulturních, sportovních a podobných akcích bezpečnost účastníků těchto akcí, personálu, včetně ochrany určeného majetku a kontroly oprávněnosti ke vstupu na takovou akci. V případě vzniku konfliktu tz. ohrožení osob a majetku, řeší situaci dle předem daných instrukcí a svých schopností. Po zapracování možný posun na pozici doprovod a ochrana osob, pořípadě do zásahové jednotky PCO ( pultu centralizované ochrany). Nabídka je určena pro tyto lokality : Strakonice, Blatná, Písek, Prachatice, Vimperk, Horažďovice a Sušice.

Beztrestnost,Spolehlivost, Zodpovědnost, Loajálnost, Přiměřenou fyzickou zdatnost a ochotu řešit konfliktní situace Výcvik v sebeobraně či bojovém umění je výhodou , ale ne podmínkou Odborná způsobilost v oboru ( škola, osvědčení strážný) též výhodou, ale ne podmínkou

Nabízíme zajímavou práci s lidmi pro renomovanou bezpečnostní agenturu. Můžete se stát součástí kolektivu opravdových profesionálů a dále rozvíjet a zdokonalovat,v rámci výcviku a vlastní práce, své fyzické i psychické schopnosti. Dále nabízíme zajímavé ohodnocení, které průběžně reaguje na nepříznivý vývoj současné ekonomiky.


Nástup:15.07.2022 - 31.12.2022
Mzda:140 - 200 Kč/hod.
Počet míst:6
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Strakonice
ID inzerátu: 4193620     Vloženo: 04.07.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí