Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 14 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

PEKÁRNA – SUPERMARKET – 176,60Kč/h

více o nabídce >>

Pro našeho klienta, prodejny maloobchodního řetězce, hledáme vhodného kandidáta na pozici pekař/ka v super/hypermarketu. - Můžete pracovat alespoň 2x, 3x, nebo i více směn za týden? - Máte chuť naučit se pekařskému řemeslu a osvojit si ho?   Náplň práce: - pomocné práce v pekárně supermarketu, - rozpékání pečiva, - doplňování pečiva na prodejnu (balené i čerstvé), - pomocné úklidové práce, - kontrola záručních lhůt baleného pečiva.

- výhodou vyučení v oboru nebo předchozí praxe na obdobné pozici - věk min. 18let, - výpis z rejstříku trestů, - možnost pracovat alespoň 2-3 směny týdně (možnost i více, nebo dle dohody), - dobré komunikační a prodejní dovednosti. - pečlivost, zodpovědnost a dochvilnost

- mzda 176,6Kč/hod (supermarket) - možnost denního vyplácení (následující pracovní den na účet) - dobrá dopravní dostupnost - prodejny po celé Praze, i přilehlá místa, - moderní pracovní prostředí, - možnost dlouhodobé spolupráce i s konkrétní prodejnou, - možnost absolvovat proplacené zaškolení, - termín zaučení dohodou, - získání praxe v pekařském oboru. Pokud máte zájem, zašlete nám Váš životopis nebo se s potřebnými dokumenty uvedenými v inzerátu zastavte přímo u nás v agentuře. Těšíme se na Vás!


Mzda:176 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ, Důchodce, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 4569901     Vloženo: 25.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí