Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 15 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

servisní technik

více o nabídce >>

Do týmu dobře ukotvené špičky v oboru produktů bezpečnostní kontroly, jako třeba letištní rentgeny na kontrolu zavazadel, hledám šikovného servisního technika, nadšence, hračičku. Jednoho jsme nedávno zde našli, ale obchod jede na plné obrátky a je nutno ještě více posílit tým. Takového, který rád zkoumá, jak věci fungují a ještě je dokáže opravit tak, aby vše fungovalo minimálně jako předtím. Který si po zaučení samostatně poradí s instalací, pravidelnými prohlídkami, odstraňováním závad a poskytováním technické podpory na všechny chytré i hloupé dotazy klientů i obchodních zástupců a s ledovým klidem poskytne fundovanou odpověď a nepošle je obratem nevybíravě k“ šípku“. Dotazů nebude mnoho, ale prostě občas budou. Hledáme takového Bořka, který v animované pohádce všechno spraví a na oplátku si ho váží. Nehledám „jen“ technika, ale i člena menšího týmu, který mezi ostatní zapadne a celý tým bude skvěle šlapat vzhůru, jak je tomu doposud.

Přemisťovadlo firma v podobě osobního automobilu samozřejmě poskytuje i s kartičkou, na šťávu do něj. Žaludek při pojížďkách po klientech zaplní peníze ze stravenkového paušálu a případné diety, pokud se pojede fáááákt daleko, nebo na dýl. S tím spíše počítejte při zaškolení, které může být i za hranicema rodný hroudy. Jinak do práce tě budeme honit jen po-pá ve standardní době. Víkend, nebo večer je raritka. Takže snídaně doma a večer pivko s kámošema není v ohrožení. Jen občas se střídáme o Hot-line telefonní linku a zkusíme klientům poradit, pokud to jde. V tomhle businessu ale musí být záloha a není tedy až na echt výjimky nutnost sednout do auta a mazat dát přístroj do pucu. Pokud se ještě koukneme na peníze, tak ty dostaneš přesně takový, jaký si zasloužíš. Pokud fakt za něco stojíš, rádi tě zaplatí. Pokud jsi ve vývinu, není to ztracené a možná si s tebou dáme práci a pomůžeme ti pracovně i finančně vyrůst. Jde nám o šikovné ruce a zdravý pohled na věc. K tomu jsou samo i bonusy a hned vícesložkové, kde ty můžeš vydělat na bonusy kolegům a oni tobě. No a i když se ti z práce nebude chtít ani domu, protože bude fakt cool a co doma, tak ti i tak dají o týden dovolené navrch. Jestli ho strávíš na gauči, nebo u móře je plně na tobě. S nástupem je to o dohodě. Šlo by i hned, ale na to dobré se dá i počkat.

Požadujeme
A protože je to fér nabídka chci něco na oplátku. Takovej slušnej hardware v podobě:

- Zdravého selského rozumu

- Chuť do práce a prima vystupování navenek, bo i firmě u klienta děláš svým chováním a nadšením reklamu

- Dodělané SŠ, kde i Výuční list postačí

- Povědomí o elektro přístrojích a jejich fungování i nastavení a ideálně, nikoliv podmínkou elektro paragraf 50 min. 6 (šel by i dodělat při zaměstnání)

- Poradit si s MS Office a fakt ne tak skvěle, jako naše teenagerská generace, ale stačí na uživatelské úrovni

- Obratně zvládnout přes PC, který také vyfasuješ, vyhledat a opravit případnou závadu, i když hlavní náplní práce budou pravidelné kontroly a to až ze 75%

- Trochu speek english, aby sis poradil s návodem/dokumentací v angličtině, nebo se zeptal třeba výrobce e-maile, nebo variantně bryskní uživatel Google Translator

- Kartička na používání auta sk B je s ohledem na ježdění autem nutností. Busem se nedá obsloužit tolik klientů, takže tenhle bod je prostě nutnost, přes to nejede vlak.

Nabízíme
Tadááá, to je vše, ale pokud jsou dotazy, doplnění, jsem tu a co vím, ráda zodpovím. Co nevím, zjistím. Všem „Bořkům“ se ozvu a to nejen proto, že ráda komunikuji.

Jak je firma dobrá, její uchvacující reference a čím vším se zabývá najdete na našich stránkách. Protože není důvod nic tajit. Rádi hrajeme fér a totéž chceme po druhých.

Děkuji za váš čas

Gabriela


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 4364329     Vloženo: 23.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí