Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 14 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

Práce v moderní kuchyni a vůně jídla. Říká Ti to něco? Společnost In Catering Group je majitelem moderní restaurace Café Empiria na Pankráci. Náš host si u nás pochutná na výtečné české kuchyni, ale i na skvělé pizze. Hledáme do týmu kuchaře/kuchařku.

. jsi samostatný/á a ochotný/á pracovat? . vyhovuje Ti pracovní doba pondělí - pátek? Pokud sis na tyto otázky odpověděl/a ANO a můžeš se pochlubit dobrými výsledky ve svých dosavadních pracovních aktivitách, pak možná hledáme právě Tebe . Co dělá kuchař v naší restauraci kromě vaření . spolupracuje se šéfkuchařem a obsluhou . udržuje čistotu na svém pracovišti

Našich lidí si vážíme a umíme je ohodnotit. Jsou to naše špičky a my k nim takto přistupujeme. Nabídneme Ti Multisportkartu, příspěvek na penzijní připojištění, výbornou kávu na pracovišti, výhodnou cenu na catering nebo půjčovné. Pokud si tě vybereme, budeš součástí kolektivu nadšenců, kteří vědí, co je dřina a svoji práci milují. Chceš se stát součástí našeho týmu? Klikni tedy na „Odeslat odpověď“. Těšíme se na Tebe.


Mzda:27 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:MD

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 4170301     Vloženo: 17.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí