Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigáda v kuchyni rodinného bistra OLLIES!

více o nabídce >>

Hledáš brigádu ke škole nebo si chceš jen přivydělat navíc ke své práci? Jsi milovníkem dobrého jídla a u sladkého se nedokážeš krotit? Tak tato nabídka je právě pro Tebe! Brigáda je vhodná pro středoškoláky, vysokoškoláky, absolventy nebo pro dospělé pracující, kteří chtějí přivýdělek! CO TĚ U NÁS ČEKÁ? - Mezi Tvé pracovní povinnosti bude patřit pomoc v kuchyni s přípravou našich snídaní, polévek a našich vyhlášených dortíků - krájení surovin, mytí nádobí a obsluha myčky, - celková pomoc s provozem kuchyně.

Jak poznáš, že hledáme právě Tebe? - při své práci jsi zodpovědný, profesionální a můžeme se na Tebe spolehnout, - přátelský přístup je Tvojí neodmyslitelnou součástí, - dokážeš pracovat samostatně, ale také v kolektivu!

- práci na DPP, - motivační mzdové ohodnocení 140 Kč/hod, - BENEFITY v podobě zaměstnaneckých slev, Multisport karty, zaměstnaneckých motivačních soutěží, - nástup ihned, - spolehlivý mladý kolektiv. Pokud máš v něčem mezery, neboj se i tak reagovat! Součástí je pečlivé úvodní zaškolení, kde se vše naučíš!


Mzda:140 - 150 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 3292044     Vloženo: 06.05.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí