Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 18 volných nabídek z lokality Praha 10 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigada Fruitisimo

více o nabídce >>

Do svého týmu Fruitisimo v aquaparku Aquapalace v Čestlicích hledáme nové usměvavé a komunikativní kolegy a kolegyně. Staňte se součástí úspěšné, dynamické společnosti a přispějte svými zkušenostmi k jejímu dalšímu rozvoji! Pokud hledáte hravou a kreativní práci s možností karierního růstu, tak je tato pozice přímo pro vás. Práce je vhodná i pro studenty středních a vysokých škol a maminky na mateřské dovolené. Co budete dělat? - připravovat čerstvé ovocné a zeleninové šťávy - obsluhovat zákazníky v přátelské atmosféře a vždy s úsměvem - pracovat s pokladnou - kontrolovat kvalitu vydávaných pokrmů - dbát o čistotu a pořádek ve svěřeném prostoru Co byste měl/a umět, mít, znát? vyučení v oboru není podmínkou, pouze šikovnost a chuť do práce zkušenosti z provozu baru, nebo restaurace výhodou zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství nutný Nastoupit můžete ihned! Ukažte své schopnosti a staňte se součástí společnosti Fruitisimo Pokud máte zájem, prosím zasílejte své životopisy a do předmětu mailu uveďte název brigády. Pokud se do týdnů neozveme, nezlob se, ale dali jsme přednost jinému uchazeči.

Požadujeme: - nadšení a ochota učit se novým věcem, úsměv, - energií a pozitivní přístup - aktivní přístup k práci a zodpovědnost, - schopností zvládat krizové situace - časovou flexibilitou - přirozenou orientací na zákazníka - odpovědnost a samostatnost - komunikační dovednosti na vysoké úrovni - smysl pro čistotu a pořádek

- zábavnou a kreativní práci v mladém kolektivu, - neformální atmosféru, - účast na zaměstnaneckých akcích (teambuilding) - dobré platové ohodnocení (flexibilní dle odvedené práce) + systém bonusů, - flexibilní pracovní dobu, - 50% sleva na konzumaci našich nápojů a produktů v celé síti provozoven Fruitisimo, - dobrou dopravní dostupnost.


Mzda:100 - 120 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 10
ID inzerátu: 3112937     Vloženo: 12.12.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí