Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 23 volných nabídek z lokality Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigáda - výroba triček s potiskem

více o nabídce >>

Pro jeden z předních tuzemských e-shopů s potisky na textil a dárkovými předměty bezvatriko hledáme kolegu/kolegyni na dlouhodobou spolupráci. Dlouhodobou myslíme na rok a déle, nenabízíme žádnou měsíční brigádu. Budeme Tě nějakou dobu zaučovat a musí se to vyplatit. Náplní tvé práce bude digitální potisk textu a fixace. Upozorňujeme že u práce se nesedí. Obsluhuje se tiskárna a je potřeba u práce stát. Není to složitá práce, ale vyžaduje manuální zručnost. Pokud máš ale chuť pracovat, vše Tě naučíme. Práce je v příjemné kanceláři v Ostravě na ulici 1 .Máje. Pokud se Ti nabídka líbí, chceš si vydělat a naučit si něco nového. Napiš nám na e-mail kolik času denně nám můžeš věnovat, a jaké jsou tvé časové možnosti. Prosím pokud jsi už teď zasekáný/ná a horko těžko hledáš volnou chvilku, tak nepiš. Potřebujeme také vědět, kdy můžeš nastoupit. Nezapomeň poslat svůj svůj životopis.

Hledáme kolegu/kolegyni s citem pro detail a pečlivost, který se nebojí manuální práce. Musíš umět s počítačem a musíš mít čas. Naše představa je cca 8 hodin 2x týdně. Případně 3x 5 hodin. Pracujeme od 8 do 17 hodin . Prosím nepiš pokud máš čas po večerech nebo o víkendech, to už v kanceláři nejsme.

Pohodová práce v mladém kolektivu na líbivých dárkových produktech. Odměna za vykonanou práci. Spolupráce na DPP nebo na živnost.


Mzda:140 - 160 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4570145     Vloženo: 25.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí